Τις πολύ καυτές μέρες του καλοκαιριού, οι περισσότεροι από εμας λίγο-πολύ έχουμε σκεφτεί "τι καλά που θα ήταν να μπορούσα να ενεργοποιήσω το κλιματιστικό μου πριν φτάσω σπίτι".

Την λύση έρχεται να δώσει η momit με το νέο σύστημα momit cool που μετατρέπει το κλιματιστικό σας  σε μια έξυπνη συσκευή....

 

Να πώς λειτουργεί:

Για να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αφαιρέσετε το momit Cool από το κουτί και να το κολλήσετε στο κλιματιστικό.

Στην συσκευασία περιλαμβάνεται μια μονάδα επικοινωνίας.  Θα πρέπει να συνδέσετε τη μονάδα επικοινωνίας αυτήν με το router του σπιτιού (με τη βοήθεια του καλωδίου RJ που περιλαμβάνεται στη συσκευασία επίσης) ώστε η συσκευή να αποκτήσει πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Στην συσκευασία του momit Cool Starter Kit περιλαμβάνονται και οι δύο συσκευές.

Αν επιθυμείτε να ελέγξετε κλιματιστικά που βρίσκονται σε άλλους χώρους του σπιτιού, μπορείτε να αγοράσετε μόνον τα επιπλέον momit cool που απαιτούνται (ανάλογα με τον αριθμό των κλιματιστικών που θέλετε να ελέγξετε) χωρίς να απαιτείται η αγορά επιπλέον βάσης επικοινωνίας. 

 

 

 

Μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, η συσκευή είναι έτοιμη να διαχειριστεί το κλιματιστικό σας μέσα από την εφαρμογή momit Cool, εφαρμογή που υπάρχει διαθέσιμη για iPhone και Android και θα πρέπει να την κατεβάσετε στο τηλέφωνο σας και να την τρέξετε.

Στη συνέχεια ακολουθείτε τα βήματα της εφαρμογής ώστε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό (ή να συνδεθείτε στον υπάρχον αν χρησιμοποιείτε ήδη κάποια συσκευή momit) και να ακολουθήσετε τα βήματα που εμφανίζονται στην οθόνη.

Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα μπορείτε να εκτελέσετε όλες τις εντολές και τις ρυθμίσεις που σας δίνει η εφαρμογή και να λειτουργείτε το κλιματιστικό σας οποιαδήποτε στιγμή και ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε.

Με το momit Cool, η διαχείριση του κλιματιστικού σας γίνεται απλή υπόθεση!

 

Ασύρματη επικοινωνία momit cool

 

Η εφαρμογή προσφέρει άπειρες δυνατότητες που θα βελτιώσουν τη ζωή σας και θα σας εξοικονομήσουν χρήματα:

 

Στο μενού “Προϋπολογισμός μου”, μπορείτε να ορίσετε ένα μηνιαίο προϋπολογισμό για το λογαριασμό ηλεκτρικής ενέργειας.

Το momit Cool θα προσαρμόσει τις ώρες λειτουργίας του κλιματιστικού και θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τον στόχο σας και να εξοικονομήσετε χρήματα.

 

Με την λειτουργία “Smart” ο momit Cool μαθαίνει τις συνήθειες κατανάλωσης σας (ποιες ημέρες της εβδομάδας και ποιες ώρες χρησιμοποιείτε το κλιματιστικό) και σας βοηθά να μειώσετε τον λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος και να εξοικονομήσετε μέχρι και 30% στους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας.

Επιπλέον, οι ανησυχία ότι ξεχάσατε το κλιματιστικό ανοιχτό όταν φύγατε από το σπίτι  γίνεται μακρινή ανάμνηση, γιατί με τον “Γεωγραφικο εντοπισμό” , ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει μια χιλιομετρική ακτίνα από την οποία το A / C απενεργοποιείται όταν  φύγει από το σπίτι και ενεργοποιείται όταν επιστρέψει.

Στην επιλογή “Πρόγραμμα”, μπορείτε να ρυθμίσετε τα χρονικά διαστήματα λειτουργίας του κλιματιστικού ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Στην επιλογή “Στατιστικά” θα βρείτε στατιστικά δεδομένα για την κατανάλωση ενέργειας καθώς και δεδομένα θερμοκρασίας (χώρου και εξωτερικής), υγρασίας κ.λ.π. που είναι διαθέσιμα σε πραγματικό χρόνο, αλλά και σε αρχείο καταγραφής στο οποίο έχετε πρόσβαση μέσω της εφαρμογής ή της ιστοσελίδας της momit.

 

Κάντε την ζωή σας πιο εύκολη με ένα momit Cool!